پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی :: پر از فایل

پر از فایل

مجموعه کاملی از پر از فایل

مجموعه کاملی از پر از فایل

پر از فایل

مجموعه کاملی از پر از فایل

کلمات کلیدی

پرسشنامه بررسی برانگیختگی

پرسشنامه ابراز وجود (گمبریل و ریچی

پاورپوینت نظریه واکنش های هیجانی ماورر.

پاورپوینت تحلیل فرودگاه دالاس واشنگتن.

پاورپوینت شرایط و مراحل ثبت اختراع

مطالعات حمل و نقل و ترافیک

طرح تفصیلی شهر یزد

پاورپوینت بررسی موضوع روانشناسی پول

پاورپوینت تحلیل مدرسه Burntwood بریتانیا

پاورپوینت مدیریت اثربخش جلسات

خوشایندی و غلبه لغت خبری SAM

جاروبرقی شارژی همراه

اکسل لیستوفر آرماتوربندی

بافت شناسی جانوری

دانلود گزارش کارآموزی برای شرکت کویر تایر

پاورپوینت علت افت تحصیلی و مشکلات دانش آموزان 18 اسلاید

پروژه کارورزی روش کار و تدریس مدارس ابتدایی در ایام کرونا

نمونه سوالات امتحانی تشریحی پایان ترم ساختمان 1 با پاسخنامه تشریحی .

طراحی سایت پخش زنده با php .

طراحی مجموعه گردشگری با استفاده از الگوی معماری گرگان .

راهنمای فارسی اینورتر اشنایدر ATV71 ( اینورتر درایو اشنایدر) .

پکیج گزارشات و آزمایشات روانشناسی تجربی (36 آزمایش) .

نمونه سوالات بیمه مرکزی آزمون بیمه های زندگی .

ارزیابی اثرات تبلیغات تجاری و پیشبرد فروش بر خلق و حفظ ارزش ویژه برند.

پاورپوینت کتاب زراعت عمومی تالیف کمال سادات اسمعیلان .

کد متلب حل دستگاه معادلات دیفرانسیل معمولی کوپل شده (ODE)

تالیف ریچارد ال دفت ترجمه پارساییان و اعرابی

جزوه آموزشی سیم و کابل (آشنائی و طراحی بصورت کاملا تصویری ) .

تحقیق با موضوع XML چیست و چرا دارای اهمیت فراوان است؟ (بخش اول) .

پاورپوینت تحلیل طراحی باغ‌ موزه گیاهان دارویی کرج.

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی بررسی آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی پاورپوینت جامع و کامل آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی کاملترین پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی پکیج پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی مقاله آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی تحقیق آب پنیر محصول جانبی فراورده‌ها

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی
بررسی آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی
پاورپوینت جامع و کامل آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی
کاملترین پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی
پکیج پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی
مقاله آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی
تحقیق آب پنیر محصول جانبی فراورده ها
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4329 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

 

تعداد اسلاید : 27 صفحه

:
آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی
فهرست
آب پنیر whey
Production
Uses
orginal-1
adittive -2
Health
milk plasma
مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های
پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.
آب پنیر به 2 صورت تولید می شود
Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت
پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.
Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.
تولیدات آب پنیر
Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.
Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی می‌شود که مخلوطی از گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%) لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).
Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein به 4 شکل تولید می شود:
1- wpc 2- wpi
3- hwpc 4- hwpi
Wpc:ماده‌ای به وسیله انتقال نانوپروتئین‌های سازنده‌ی ضروری از آب پنیر پاستوریزه شده تولید می‌شود. محتوای پروتئین خشک شده‌ی تمام شده آن> %25
Wpc : به وسیله سپراتورهای فیزیکی مانند رسوب، فیلتراسیون یا دیالیز تولید می شود.
typical compositional range
protein……………...…34 – 80
lactose………………….10-55
fat………………….…….1 -10
ash………………….…..4 -8
moisture………………3 -4
Microbiological Analysis
Standard plate count………<30.000/g
coliform………………………….<10/g
Salmonella………………….…….negative
listeria………………….…………..negative
Coagulase…………………………positive
Staphylococci……………………negative
Other characteristic
Scorched particle content………..7.5 -15mg
ph …………………………………6 -6.7
color……………………………….white to light cream
flover……………………………….bland clean


انبارداری و نگه داری: محصول باید در سرما و محیط خشک با دمای زیر 80 درجه و در رطوبت مرتبط زیر 65% نگه داری شود. بسته بندی: کیسه های multiwall kraft با پلی اتیلن درونی یا سایر ظرف بسته بندی آماده.

یک پنیر آب پنیری قهوه‌ای رنگ که در کشورهای مختلف با نام‌های مختلف مانند در شمال آمریکا gjetost در سوئد به نام mesost در دانمارک به نام myseost و در ایسلند my suostur.
تولید:
به وسیله جوشاندن مخلوطی از شیر 24% (شیر بز+ شیر گاو)+ خامه +
آب پنیر با دقت برای چندین ساعت تا زمانی که آب آن بخار شود جوشانده می شود. گرما قند شیر را به کارامل تغییر می­دهد که طعم مخصوص به این پنیر می دهد آنگاه آماده مصرف شده در سایز های مناسب بسته بندی می شود. در انواع کم چرب آن نسبت میزان آب پنیر به شیر و خامه بیشتر است. مزه و رنگ اینها وابسته به این است که مقدار کارامل آنها چقدر است.
4- messmor
اگر جوشیدن در زمان کوتاه‌تری از معمول انجام شود انواع گسترش پذیرتری بدست می‌آید که نامیده می شود prim در نروژ یا messmor
در سوئد و my singur در ایسلند.

5- Ricotta
مخفف Recooked و مخلوطی از شیر+ آب پنیر (75% آب پنیر + 25% شیر) میزان پروتئین آن می‌تواند استاندارد شود و چربی در ماده خشک مطلوب وابسته به استفاده نهایی محصول است. اغلب خامه (15-13 %) در Ricotta با چربی بالا اضافه می شود. بعضی کارخانه ها پودر شیر پس چرخ اضافه می‌کنند اما این باعث دانه دانه شدن و سفتی و گچی شدن محصول می شود بنابراین توصیه نمی‌شود.
روش تولید:
1-ترکیب آب پنیر و شیر در تانک باز گرم می شود(c90 – c85)
2- مخلوط از بالانس به صفحه های حرارتی پمپ می‌شود و از 50% نمک
استفاده می‌کنند تا ph 6.7 – 7 خنثی شود.

 


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی